Su Sebili Modelleri 

Sebil, soğuk su dolabı olarak bilinen bir tür beyaz eşya grubuna girer. Evlerde ve iş yerlerinde kullanılırken kamu kurum ve kuruluşlarında da sebiller kullanılmaktadır. Amaca uygun su sebili modelleri vardır. Amacınız hem sıcak su hem de soğuk su içmek ise bu tarz su sebilleri mevcuttur. Birçok markada bulunan su sebili çeşitlerinin bazı güvenilir marka modellerini sizlerle paylaşalım;

Su sebili Marka Seçimi

Tabi ki her mark kendine göre güzel modeller üretmiştir. Ancak Bazı su sebilleri var ki her yönden sizleri memnun edecek cinsten diyebiliriz. Su sebili modelleri iyi araştırılmalıdır. Bunun nedeni ise, her an değiştirebileceğiniz bir ürün değildir.

Bazı sebil çeşitlerimiz;

  • AQUA Tezgâh Üstü Arıtmalı Sıcak Soğuk Su Sebili, bu model adından da anlaşılacağı gibi tezgâh üstünde kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Evinizde yer kaplamaması nedeniyle oldukça sevilen bir modelimizdir. Bu ürün sayesinde hem sıcak hem de soğuk suya anında sahip olabilirsiniz. Tasarımı itibariyle oldukça şık olan ürün her yerde kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır.
  • Ltf Arıtmalı Ilık Soğuk Su Sebili, bu sebil daha çok işletmeler için uygun bir model diyebiliriz. Bosch ve Siemens marka olan bu tip sebiller oldukça kullanışlı olarak sunulmuştur. Su sebili modelleri kapsamında sıkça tercih edilmektedir.
  • Fışkırtmalı ve arıtmalı okul tipi ultra sebil, bu sebil okullarda kullanmak için üretilmiş sebil olup oldukça güzel bir tasarımla üretilmiştir. Bu ürün suyu arıtarak sebile suyu aktarı. Böylelikle oldukça tasarruflu ve sağlıklı su sunar.
  • 100 litreye kadar su deposu olan ticari mekânlar ve fabrika gibi kalabalık mekânlar için üretilen birçok model su sebilini firmamız üzerinden tedarik edebilirsiniz.

Arıtma suları su sebillerinde kullanılabilir. Standart sebil modellerinde 18 litre damacanalar sebilin üzerindedir. Bu damacanaları arıtma suyu ile doldurup hem sağlıklı su içebilir hem de tasarruf etmiş olursunuz. Sağlıklı olmak için temiz su içmeye özen gösterin.

İster sıcak ister soğuk su olsun sebilleriniz yanı başınızda dursun. Saymış olduğumuz birçok ürünü firmamızdan güvenle tedarik edebilirsiniz.